Salus - szupinált prémium flexi F50 gyermekszandál, mogyoró, rózsaszín, virág mintával

Raktárkészlet: 1 db
Salus - szupinált prémium flexi F50 gyermekszandál, mogyoró, rózsaszín, virág mintával

F 50 modell: szélesebb, magasabb lábfejre is ajánlott.

Flexi talp:

A talp gördülékenységét, a járás kényelmét biztosítja a SALUS által kifejlesztett integrált szilikon mag. A szabad szemmel nem látható integrált, minőségi szilikon csík adja meg a Salus gyerekcipő megfelelő hajlékonyságát, így a gyermek könnyebben tudja lépéskor a talpat gördíteni. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően járás közben a gyermek sokkal kevesebb energiát fektet be, így a szalagok is tehermentesítődnek.

 

Salus szupinált talp és kéreg:

 

A lábtő stabilitását segíti elő a párnázott, erős kéreg, amelynek magassága megakadályozza, hogy a sarok környéki csontok ízületei, izmai, szalagjai túlfeszüljenek. Fontos figyelemmel kísérni a láb függőleges tengelyének a lábszárhoz viszonyított helyzetét.

Jó és ideális, ha a lábszár és a sarok tengelye párhuzamosan helyezkedik el. Figyelmeztető, ha a boka láthatóan befelé dől. A szakszerűen kialakított cipő, ún. szupináló – speciális sarokkal – a lábszár középvonalában tartja a sarkát és a bokát és megelőzi a belső boka bedőlését.

A szupináló cipő sarka belső oldalon magasabb, ék alakú, így alátámasztja a láb sarokrészének belső élét. A rugalmas talp pedig követi a láb lépéskor kívánatos átgördülését. Ha a gyermekcipő nem megfelelő, mutatja, hogy fájdalomérzet jelentkezik – a gyermek gyakran leveti cipőjét vagy felkéredzkedik. Ezeket a problémákat segít megoldani a SALUS gyerekcipő.

 

A motívumok és a színek a képektől eltérőek lehetnek.

Méret:
29
9 990 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
F_50_4108_29
Vélemények
Webáruház készítés